Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Журналистът Петко Георгиев гостува при водещия Иво Сиромахов във

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Журналистът Петко Георгиев гостува при водещия Иво Сиромахов във
Коментари Харесай

Гост в телевизията на Слави: Абсурдно е за 21 век по този начин да се провеждат изборите

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Журналистът Петко Георгиев гостува при водещия Иво Сиромахов във вечерното шоу на Слави Трифонов по тематиката за отминалите избори: 

" Проблемите не са свършили. Представителите на секционните изборни комисии към този момент 24 часа висят по някакви зали по цяла България и чакат да си предадат бюлетините. Абсурдна история за 21 век 2021 година е по този метод да се организират изборите. 

Това за българите в чужбина беше скандално, мисля, че беше направено чисто лобистки, с цел да се ограничи броят на гласоподавателите. Единственото решение в дълготраен проект е електронно гласоподаване и съм сигурен, че това ще стане рано или късно. "  

" Не могат да управляват резултати от чужбина, виждаме, че те са напълно разнообразни от тези в България, там няма по какъв начин да се управляват. Няма по какъв начин да ги заплашиш тези хора. Но какво ще стане с младежите, които всеобщо глрасуваха в този момент? " - попита госта си водещият. 

" Ако тези хора излязоха да гласоподават в такива количества и се разочароват, може да е единствено еднократен акт на цивилен копнеж. Ако след няколко месеца се почувстват разочаровани от това, което е сега, можем да не ги чакаме на идващите избори. " - отвърна Георгиев.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР